NASTAVLJA SE TEROR U AFGANISTANU

U napadu bombaša samoubojice najmanje 13 mrtvih i 36 ranjenih

Foto: AFP
U napadu bombaša samoubojice najmanje 13 mrtvih i 36 ranjenih
20.11.2009.
u 08:26
Bombaš se motociklom dovezao na gradsku tržnicu u gradu Farahu na jugozapadu Afganistana, blizu mjesta utovara kamiona koji prevoze hranu i ostala dobra.
Pogledaj originalni članak

Bombaš samoubojica usmrtio je 13, a ranio 36 osoba u napadu koji se dogodio dan nakon što je Hamid Karzai položio zakletvu za svoj drugi predsjednički mandat. Među poginulima je i jedan policajac.

Bombaš se motociklom dovezao na gradsku tržnicu u gradu Farahu na jugozapadu Afganistana, izvijestila je tamošnja policija.

Bomba je eksplodirala nedaleko od guvernerove kuće, u blizini mjesta utovara kamiona koji prevoze hranu i ostala dobra u druge afganistanske provincije.

Provincija Farah, inače  pustinjsko područje, učestala je meta talibanskih napada.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BE
Beta
18:32 20.11.2009.

Svaka cast ovi muslici zaista ispoljavaju jednu zavidnu razinu odgovornosti i ljubavi prema poslu kojeg rade (genijalnost)! Moze se netko sjetiti dana u zadnjih deset godina a da taj dan: \"jedan ili vise muslimana nisu ubili desetke tisuca neduznih negdje u svijetu\" Takvog dana nema muslici delaju i dan i noc, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, neumorno sire ljubav