nesreća u jankovcima

Hodala rubom ceste: Pijan BMW-om naletio na djevojčicu (13)

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hodala rubom ceste: Pijan BMW-om naletio na djevojčicu (13)
19.04.2014.
u 09:00
Mještani Starih i Novih Jankovaca se čude kako vozač nije uočio djevojčicu jer je ulica dobro osvijetljena
Pogledaj originalni članak

Sinoć oko 20.30 sati u Kolodvorskoj ulici između Starih i Novih Jankovaca kod Vinkovaca, nedaleko cestovnog prijelaza preko željezničke pruge Zagreb-Tovarnik-Beograd, teško je ozlijeđena 13-godišnjakinja iz Novih Jankovaca.

Nakon što je vozilom hitne prevezena u vinkovačku Županijsku opću bolnicu gdje joj je pružena prva medicinska pomoć, zbog težine ozljede je prevezena na osječki KBC. Kako nam je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, Domagoj Džigumović, na 13-godišnjakinju koja se kretala rubom ceste, naletio je BMW-om 40-godišnjak iz Novih Jankovaca koji je bio pod utjecajem alkohola.

No, koliko je točno imao promila alkohola u krvi, znat će se nakon što dobiju rezultate analize krvi i urina. Neslužbeno doznajemo da je imao 1,1 promila. Mještani Starih i Novih Jankovaca se čude kako vozač nije uočio djevojčicu jer je ulica dobro osvijetljena, ali i djevojčici koja je hodala rubom ceste iako je s obje strane pješačka staza.

>> Županjka sletjela u odvodni kanal i zadobila teške ozljede

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

GO
gogs0302
12:27 19.04.2014.

Sve dok su kazne minimale ili nikakve za ubojstva na cestama do tad će pijani vozači divljati .Tajkun Mačešić je pijan prošao na crveno i usmrtio mladića od 22 god. Moć i bogatstvo pomogli su mu da ga sutkinja nagradi sa samo 2 god.zatvora- a minimalna kazna je 3god. U zatvoru naravno nije, jer mu je "jako loše" i ima maloljetnu kćer, o kojoj nije brinuo kad je lokao i usmrtio mladića.

HR
hrxxx111
15:14 19.04.2014.

sto se cudite tome sto je hodala po cesti? cesta je osvjetljena staza nije

MX
Mister X
11:54 21.04.2014.

Novih Jankovaca se čude kako vozač nije uočio djevojčicu jer je """""ulica dobro osvijetljena""", ali i djevojčici koja je hodala rubom ceste iako je s obje strane pješačka staza. Roditelji odgoj ? Puno toga nije u redu i ovdje odmah vozača osuditi je najlakše bjednicima koji nemogu da shvate da je cesta za automobile a nogostup za piješaka !