Nesreća u Osijeku

U naletu automobila poginula pješakinja

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
U naletu automobila poginula pješakinja
10.12.2018.
u 18:01
Pješakinja je od zadobivenih ozljeda preminula
Pogledaj originalni članak

U naletu automobila, smrtno je stradala pješakinja. Tragedija se zbila u ponedjeljak oko 17 sati u Osijeku, u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića, ispred kućnog broja 268, izvijestila je PU osječko-baranjska.

Očevid još traje, ali neslužbeno doznajemo kako je riječ o 70-godišnjakinji u koju je udario Peugeot 208. Policija još utvrđuje je li vozilo udarilo na "zebri".

Peugeot se zaustavio barem 20-ak metara iza pješačkog prijelaza, a tijelo nesretne žene ležalo je još ispred automobila na cesti. Blizu su "zebre", pak, ostale njezine čarape. Susjedi tvrde kako je uvijek prelazila cestu na obolježenom prijelazu.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
maltez
19:52 10.12.2018.

Opet ovi preko 65god. Ova ima čak 70god. Pardon,ova je poginula jer je prelazila cestu na pješačkom prijelazu.