ZAHVATILA IH OLUJA

Kod Kornata se utopila Njemica: More ju je bacalo, nagutala se vode

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
NP Kornati
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Krka i Kornati
07.08.2020.
u 13:12
Cijelo područje zahvatila je velika oluja pa se skupina turista morala vratiti na brod, no 35-godišnjakinja nije uspjela
Pogledaj originalni članak

U moru pokraj otoka Levrnaka nedaleko od Kornata utopila se 35-godišnja Njemica.

Ona je preminula u utorak u 19 sati nakon organiziranog ronjenja. Šibenska policija je potvrdila da je riječ o utapanju, odnosno nesretnom slučaju, pišu 24 sata.

Nijemci su željeli roniti u području NP Kornati te su se javili ronilačkom centru koji inače ima sjedište u Zagrebu. Cijelo to područje zahvatila je velika oluja pa su se morali vratiti na brod. No, Njemica u pratnji majke nikako se nije uspjela popeti na sigurno, more ju je bacalo pa se nagutala vode.

– Možemo samo reći da nije riječ o ronilačkoj nesreći, već o nesretnom slučaju. Pokušali smo sve da joj pomognemo, no nismo uspjeli – kratko je rekao voditelj ronjenja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Proleter
Proleter
15:44 07.08.2020.

Šta je išla ronit kad se ne zna vratit na brod?