Čakovec

U kući koju je zahvatio požar pronađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca

Foto: Filip Kos/PIXSELL
U kući koju je zahvatio požar pronađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca
18.12.2018.
u 10:03
Požar su gasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec uz pomoć DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane
Pogledaj originalni članak

U kući u Preloškoj ulici u Čakovcu, koju je jučer oko 18 sati zahvatio požar, pronađeno je mrtvo tijelo starijeg muškarca.

Prema prvim informacijama, zapalilo se krovište obiteljske kuće.

Požar su gasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec uz pomoć DVD-a Pustakovec-Buzovec-Putjane.

- Prilikom gašenja požara u kući je pronađeno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe. Očevidom u prisutnosti mrtvozornika utvrđeno je da na tijelu nema vidljivih tragova nasilne smrti. Mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec zbog obdukcije, odnosno točnog utvrđivanja uzroka smrti i identiteta osobe - kažu u PU međimurskoj.

Danas u jutarnjim satima nastavljen je očevid.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.