NEDOZVOLJENO POSJEDOVANJE

U kući držao 1700 komada streljiva

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
oružje
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Policija
20.12.2019.
u 11:20
Policijski službenici PU varaždinske pronašli su u kući 43-godišnjaka pojačivač trzaja za jurišnu pušku, automatsku pušku, vojnu bajunetu...
Pogledaj originalni članak

Čak 1700 komada raznog streljiva i oružja pronašla je policija kod 43-godišnjaka koji je prijavljen za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

 

U kući kojom se koristi, krim policajci PU varaždinske pronašli su pojačivač trzaja za jurišnu pušku, automatsku pušku s pripadajućim spremnikom za streljivo, vojnu bajunetu za automatsku pušku i oko 1700 komada raznog streljiva. 

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Nesreća - Kamionetom u punoj brzini probio zid i uletio na terminal zračne luke

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AT
alojz.targus
11:43 20.12.2019.

Ako je Hrvat ,onda je sasvim opravdano ."Da sam ja netko" niti jedan Hrvat ne bi smio biti ne naoružan,barem dok postoje četnici.

DU
Deleted user
12:23 20.12.2019.

Zato smo goloruki dočekali četnike ( osim par lovačkih pušaka). Treba izglasati amandman u Saboru koji je identičan drugom Američkom Amandmanu. Kraj problema. Neće više biti niti blizu toliko ilegalnog naoružanja a MUP će imati evidenciju.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
11:59 20.12.2019.

U ovo doba. 🤔 ima logike. Sta ako nas opet oni preko..