ŠOKIRALI SE

U kruhu naišli na neugodno iznenađenje: 'Muž mi je skoro slomio zube'

Foto: James Glossop/News Syndication/PIXSELL
U kruhu naišli na neugodno iznenađenje: 'Muž mi je skoro slomio zube'
02.02.2016.
u 19:38
Ima i bivših djelatnika koji se možda osvećuju, rekla je jedna djelatnica Bobisa
Pogledaj originalni članak

Jedna splitska obitelj neugodno se iznenadila kad je u "didovom kruhu" pronašla sastojak viška - nauljenu oprugu. Kako piše Dalmacija News, kruh je kupljen u Bobisovoj trgovini u četvrti Split 3.

- Muž mi je skoro slomio zube, a sad svaki zalogaj kruha provjeravamo - rekla je neimenovana žena, koja pretpostavlja da je u pitanju neki dotrajali stroj za miješanje ili nešto slično.

Bobis nije dao službeni odgovor, no jedna njihova djelatnica rekla je za Dalmacija News kako su iznimno male mogućnosti da se tako nešto nađe u kruhu.

- Stvarno mi je čudno, nismo imali takvih situacija, a, znate, ima i bivših djelatnika koji se možda osvećuju - rekla je.

 

>> Deblja li kruh zaista? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

>> Uopće nije teško ispeći kruh, i to od oraha i lana

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Z9
Zorgeme 9
19:58 02.02.2016.

Čudni neki osvetnici.:D