Nestao prošli tjedan

U kanjonu Rječine pronađeno tijelo 72-godišnjeg muškarca

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
U kanjonu Rječine pronađeno tijelo 72-godišnjeg muškarca
18.03.2013.
u 11:03
Tijelo pokojnika prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci gdje će biti obavljena obdukcija da bi se utvrdio uzrok smrti
Pogledaj originalni članak

Mrtvo tijelo 72-godišnjaka pronađeno je u subotu prijepodne u kanjonu Rječine u blizini naselja Pašac. Kako je danas priopćila policija, riječ je o muškarcu koji je nestao s područja Viškova 11. ožujka.

Tijelo pokojnika prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci gdje će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. Policija utvrđuje okolnosti nestanka i stradavanja 72-godišnjaka.

>>U Okrugu Gornjem pronađeno tijelo Ive Miše, nestalog u siječnju?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.