pretučen nasmrt

U Kanadi ubijen gay aktivist, policija sumnja na zločin iz mržnje

Foto: 'JEAN-PIERRE MULLER'
U Kanadi ubijen gay aktivist, policija sumnja na zločin iz mržnje
18.04.2012.
u 19:57
Raymond Taavel (49) pretučen je nasmrt nakon što je pokušao zaustaviti tučnjavu između dvojice muškaraca
Pogledaj originalni članak

Policija u kanadskom gradu Halifaxu istražuje smrt gay aktivista Raymonda Taavela (49) koji je pretučen nasmrt, piše Huffington post. Nije isključena mogućnost da je muškarac ubijen zbog svoje seksualne pripadnosti.

Istražitelji kažu da je Traavel napadnut kada je pokušao prekinuti tučnjavu između dvojice muškaraca u središtu grada.

– Postoje nagađanja da je ovo zločin iz mržnje – kazao je Brian Palmeter, glasnogovornik policije grada Halifaxa.

– Budući da nemamo puno detalja o ovome slučaju, istraga je još uvijek u tijeku. Policija je razgovarala s brojnim očevicima i pokušavamo otkriti motiv ubojstva – dodao je.

Traavel, inače zaposlenik Shambhala Sun magazina, ubijen je ispred Menz bara. Nakon ubojstva, policija je uhitila jednog muškarca i privela ga, no motivi ubojstva još se istražuju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.