Dočekat će ih Orepić

U Hrvatsku stiže prva grupa migranata premještenih iz Italije

Foto: Grgur Žučko/pixsell
Hotel Porin izbjeglice
Foto: Davor Javorović/Pixsell
imigranti
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
29.04..2016. Zagreb - Migranti iz Sirije, Iraka i Afganistana smjesteni su u hotel Porin u Dugavama. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
migranti
Foto: Reuters/PIXSELL
migranti
Foto: Reuters/PIXSELL
migranti
30.06.2016.
u 17:25
Migrante će ispred Prihvatilišta Porin dočekati ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić, voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj Branko Baričević te voditeljica prihvatilišta Anita Dakić
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova RH izvijestilo je da se dolazak prve skupine migranata, premještenih iz Italije u Hrvatsku, očekuje sutra, a bit će smješteni u Prihvatilište za tražitelje azila Porin.

 "Nakon započetih aktivnosti na premještanju podnositelja zahtjeva za međunarodnu zaštitu iz Grčke i Italije, dolazak prve skupine migranata iz Republike Italije u Prihvatilište za tražitelje azila Porin očekuje se u petak, 1. srpnja oko 13 sati", objavio je MUP RH u četvrtak poslijepodne na svojim internetskim stranicama .

 Migrante će ispred Prihvatilišta Porin dočekati ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić, voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj Branko Baričević te  voditeljica Prihvatilišta Anita Dakić,  navode iz MUP-a.

>>Ministar Orepić potvrdio: Ograda na GP Batina postavljena je zbog jačeg priljeva migranata

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

EN
ena nena
18:47 30.06.2016.

Ministarstvo je zaboravilo objaviti BROJ premještenih... Slučajno? Ili će to biti EU pravilo pri izvozu imigranata u RH?

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
17:59 30.06.2016.

Nek si ih Orepina vodi kod sebe doma. Tko je njega ovlastio da ugrožava sigurnost države?

Avatar Pavel ic
Pavel ic
18:07 30.06.2016.

samo me zsnima gdje budu smjesteni.za vrijeme rata muslimani su bili smjesteni na more u hotele a mi u barake i po starim slsvonskim kucama zidanim od blata.