letom iz Šangaja

U Hrvatsku dopremljeno još 68 tona medicinske opreme

Foto: Vlada RH
Oprema iz Šangaja
Foto: Vlada RH
Oprema iz Šangaja
Foto: Vlada RH
Oprema iz Šangaja
Foto: Vlada RH
Oprema iz Šangaja
25.04.2020.
u 15:52
Današnjim letom kargo kompanije SF Airlines dopremljeno je oko 68 tona, i to dezinficijensa, rukavica, naočala, odijela i nazuvaka, a tim je letom dopremljeno i nekoliko vrijednih donacija
Pogledaj originalni članak

U Zračnu luku Franjo Tuđman oko 13 sati dopremljena je dodatna količina zaštitne opreme, oko 68 tona, na izravnom letu iz Šangaja, a radi se o četvrtom letu u zadnjih tjedan dana, priopćeno je iz Vlade RH. 

Današnjim letom kargo kompanije SF Airlines dopremljeno je oko 68 tona, i to dezinficijensa, rukavica, naočala, odijela i nazuvaka, a tim je letom dopremljeno i nekoliko vrijednih donacija.

Riječ je o dva mehanička ventilatora koje je Hrvatskoj donirala kompanija CIMM Group, zaštitne maske koje je donirala Trip.com Group Limited, najveća turistička online platforma na svijetu koja je zaslužna za dolazak brojnih kineskih turista u Hrvatsku te donacije kineskih gradova prijatelja hrvatskim partnerima: grada Yanchenga Čakovcu, grada Nanchanga Splitu i grada Sanye Dubrovniku, navodi se u priopćenju.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar SharonZO81
SharonZO81
09:25 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
22:49 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

ST
Stipan
21:53 25.04.2020.

Sramota i za Hrvatsku i cijelu Europu da su ovisni o Kini! Poslije ove bolesti se mora sve mijenjati i ako nastavimo poslije kao do sada onda nam se loše piše !