stvarno radi

U Google-slike upišete 'potpuno pogrešan' i dobijete M. Romneya

Foto: Screenshot
U Google-slike upišete 'potpuno pogrešan' i dobijete M. Romneya
12.10.2012.
u 12:06
Ako u tražilicu fotografija upišete "completely wrong", ekran će vam preplaviti slike republikanca Mitta Romneya
Pogledaj originalni članak

Ako u Googleovu tražilicu fotografija upišete "completely wrong", odnosno potpuno pogrešan, vaš će ekran preplaviti fotografije republikanca Mitta Romneya, kandidata za američkog predsjednika.

Googleov glasnogovornik objasnio je da je rezultat takav jer su fotografije povezane s izjavama koje su neke osobe rekle pa je tako Romney povezan s frazom "potpuno pogrešan", piše CNN.

Naime, Romney je nakon debate s Barackom Obamom kazao da je njegova izjava bila potpuno pogrešna kada je prošloga proljeća rekao da je 47 posto Amerikanaca žrtva i da ovisi o vladi.

>> Romney prvi put vodi, ali Obama i dalje nadzire ključne države

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.