nezadovoljni gosti

U eksplozijama ispred kluba u Keniji poginula jedna osoba

Foto: Saša Zinaja
Dmitrios Papadopoulos
16.05.2012.
u 10:27
Skupina muškaraca kojoj je zabranjen ulazak u noćni klub u Mombasi aktivirala je tri granate pred ulazom u klub
Pogledaj originalni članak

Najmanje je jedna osoba poginula, a pet ih je ozlijeđeno u eksplozijama ispred noćnog kluba u kenijskom gradu Mombasi. Nezadovoljna što im izbacivači ne dopuštaju ulazak u klub, skupina muškaraca detonirala je najmanje tri granate ispred kluba, javlja Reuters.

Mombasa je obalni grad i popularno turističko odredište mnogih Kenijaca, ali i stranih turista.

Noćašnji napad samo je jedan u nizu otkako su kenijske snage poslane u Somaliju kako bi se borile protiv islamističkih militanata, a kenijska vlada uvjerena je da su za sve češće napade krivi pripadnici militantske grupe Al Shabaab koji su se početkom godine ujedinili s Al-Qa'idom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CI
cicibela
17:38 16.05.2012.

Baš jaka vijest! Lakše je pratiti događaje ispred noćnog kluba u Keniji, nego Palestinsko obilježavanje Nakbe (dan katastrofe) na Zapadnoj Obali. Kako su oni prošli na svojim prosvjedima, ostat će vječna tajna za čitatelje VL-a.

IC
ice12
18:35 16.05.2012.

Uskoro dobre vijesti iz muslimanskog svijeta