Šibenik

U dva dana Splićanin ukrao parfema vrijednih 9000 kuna

Foto: Ilustracija
U dva dana Splićanin ukrao parfema vrijednih 9000 kuna
30.07.2010.
u 11:23
Splićanin (32) je uhićen pa pušten i sljedeći dan ponovno zatečen u krađi parfema. Ukupno je ukrao 25 bočica parfema.
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK - Splićanin (32) je dva dana zaredom krao bočice parfema iz trgovine DM-a u Šibeniku te je uhićen. Naime, zaposlenica DM-a je u srijedu uz pomoć nadzornih kamera u trgovini uočila muškarca kako krade parfeme te je pozvala policajce. Kada ga je policajac htio uhititi, kradljivac je pobjegao. Malo kasnije uhićen je u obližnjoj Macurinoj ulici te je priveden u policijsku postaju.

Sudeći prema izvještaju PU šibensko-kninske Splićanin je tada pušten, no to ga nije spriječilo da dan kasnije, tj. jučer, ponovno krene u krađu parfema u istu trgovinu. Policija je utvrdila kako je prvi dan ukrao 22 komada raznih parfema ukupne vrijednosti 7765.80 kuna, a dan kasnije još tri parfema ukupne vrijednosti 1329.70 kuna.

Manji dio otuđenih parfema je kod osumnjičenog pronađen i vraćen DM-u, kažu policajci.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.