Nepoznata osoba

U Dunavu kod Borova pronađeno raspadnuto muško tijelo

Foto: Ivica Galović/Pixsell
U Dunavu kod Borova pronađeno raspadnuto muško tijelo
24.08.2011.
u 10:03
– Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, a istraga o identitetu se nastavlja – kažu u policiji
Pogledaj originalni članak

U Dunavu kod Borovske ade, u blizini Borova, jučer je pronađeno tijelo muške osobe. Prema riječima glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske županije Luke Barunčića na tijelu su znatno izražene truležne promjene, a obdukcijom nije utvrđen identitet pronađenog leša.

– O pronađenom tijelu nakon obavljene obdukcije možemo reći da je riječ o muškarcu starom između 45 i 58 godina, da je visine 188 cm i srednje tjelesne građe. Na sebi je imao traperice i zimsku jaknu, a na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti – rekao je Barunčić dodajući da će policija nastaviti s aktivnostima u cilju utvrđivanja identiteta pronađenog leša.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TH
thekurcula
12:30 24.08.2011.

A zašto sad ne napišete kod Borova Sela!!? Kad je neki tekst o ratu uporno pišete Borovo Selo i ne osvrćete se na primedbe da takvo mesto ne postoji! Sad, u crnoj hronici, verovatno dobijete podatke od policije, a oni korektno napišu ime mesta, pa ga vi tako i prenesete. Jedino me zanima da li sad možda verujete da su Borovo i Borovo Selo dva različita naselja?

TH
thekurcula
14:21 24.08.2011.

A zašto sad ovi minusi? Da li to ovi što su mi dali minuse baš vole kad se ime jednog sela piše na različite načine pa im ja kvarim sreću?