SISAK

U bolnici preminula žena na koju je na pješačkom prijelazu naletio automobil

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
U bolnici preminula žena na koju je na pješačkom prijelazu naletio automobil
10.12.2018.
u 16:16
Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u sisačku Opću bolnicu, no zbog siline udara nije preživjela
Pogledaj originalni članak

U sisačkoj je bolnici preminula 77-godišnja žena, na koju je danas (ponedjeljak) , oko 6.35 sati, u Ulici Ilije Katičića u Donjim Kukuruzarima, na pješačkom prijelazu naletio automobil.

Naime, 47-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine prednjom stranom svog vozila udario u 77-godišnju ženu koja je preko pješačkog prijelaza prelazila kolnik. Od siline udara pješakinja je podignuta na poklopac vozila te odbačena u kanal. Vozilom HMP prevezena je u sisačku Opću bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život, od kojih je preminula nekoliko sati kasnije.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 47-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

VIDEO: Stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
jokoono
17:27 10.12.2018.

Do kada će na pješačkom pogibati nevini u prometu?