Uhićeni s drogom

U Biogradu pao maloljetni diler amfetaminima, na Pagu 23-godišnjak s kokainom

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
U Biogradu pao maloljetni diler amfetaminima, na Pagu 23-godišnjak s kokainom
14.04.2020.
u 09:43
Kod 23-godišnjaka je pronađen koain zapakiran u šest pojedinačnih vrećica te novčani iznos od nekoliko tisuća kuna.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

- Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja kod maloljetnog 17-godišnjaka je pronađeno 6,3 grama amfetamina tzv. „speeda“, zapakiranih u šest pojedinačnih vrećica,10 mililitara tekućine nepoznatog kemijskog sastava te manji novčani iznos, koje su mu oduzeti, dok se 28-godišnjaka sumnjiči da je maloljetniku omogućio prostor za korištenje droge - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja kod 23-godišnjaka je pronađeno 4,10 grama kokaina, zapakiranih u šest pojedinačnih vrećica te novčani iznos od nekoliko tisuća kuna.

Droga i novac su mu oduzeti, a protiv 23-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Video - Spaljivanje droge

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar majkuvam
majkuvam
12:30 14.04.2020.

A što je sa velikim ribama?