RIJEŠILI SLUČAJ?

U Bedekovčini ubijena žena, policija uhitila jednu osobu

Foto: Zagorje.com
U Bedekovčini ubijena žena, policija uhitila jednu osobu
27.10.2018.
u 19:30
Zbog kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku ne možemo davati dodatne informacije, rekli su iz Policijske uprave Krapinsko-zagorske
Pogledaj originalni članak

Uhićena je jedna osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvom 76-godišnjakinje iz Bedekovčine. 

Još se ne govori o ubojstvu, ali možemo potvrditi da imamo jednu uhićenu osobu koju dovodimo u vezu sa slučajem preminule starice iz Bedekovčine. Zbog kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku ne možemo davati dodatne informacije, rekli su za 24 sata iz Policijske uprave Krapinsko-zagorske. 

Podsjetimo, u četvrtak oko 20.30 sati policija je zaprimila dojavu hitne medicinske pomoći kako su u obiteljskoj kući u Bedekovčini pronašli mrtvo tijelo 76-godišnjakinje. Zasad istražitelji sumnjaju da je smrt posljedica kaznenog djela.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
Zagorec101
08:54 28.10.2018.

a odakle je ta uhićena osoba, da nije neki Hasan možda.