Ipak nisu uspjeli

U Audiju iz pljačke pošte pronašli maske lopova, oružje i cijeli plijen

Foto: Željko Hladika/PIXSELL
U Audiju iz pljačke pošte pronašli maske lopova, oružje i cijeli plijen
11.03.2011.
u 19:01
Pronašli su i crni Audi A3 koji je razbojnicima poslužio za probijanje policijske blokade
Pogledaj originalni članak

Policija je uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje nekoliko osoba za koje sumnja da su opljačkale poslovnicu Hrvatske pošte u četvrtak u Ulici Ivana Mažuranića u Kašini kraj Zagreba. Pronašli su i crni Audi A3 koji je razbojnicima poslužio za probijanje policijske blokade, te u njemu maske, oružje i veliku količinu ukradenog novca.

Podsjetimo, dvojica maskiranih razbojnika u ranu zoru sjela su na motor Kawasaki i krenula u pljačku poslovnice. U 6.14 sati ispred ulaza zaprijetili su zaposlenicima pošte te se na Kawasakiju odvezli do šikare gdje su zamijenili vozilo. U Audiju su se dovezli 200 metara od skretanja prema Sesvetama, gdje ih je dočekala policijska blokada.

Udarili su u policijski auto kako bi oslobodili prolaz za bijeg. U frontalnom sudaru izgurali su Škodu, koja je sletjela s ceste. U sudaru dvojica policajaca lakše su ozlijeđena.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar sultan46
sultan46
00:42 14.03.2011.

*PALIS

KA
Karla
11:40 12.03.2011.

Ne samo kriminalci negoi i teške Budaletine!!! Treba ih strogo kazniti dugogodišnjim zatvorom drugima za primjer. I želimo saznati njihova imena!!!

Avatar sultan46
sultan46
00:41 14.03.2011.

Zaboga KARLA sta ce ti njihova imena?? Jel se plais na kriminalce??? aj ti uzmi peglu i kuhacu u ruke ,,sta se ti zamaras sa ovim stvarima...... Eto i vidi se da je audi jace konstrukcije nego skoda,,hehehehhe