izvlačili je satima

U anus ugurao živu jegulju dugu pola metra

Foto: Foto: Podravka
proizvodnja
10.04.2013.
u 18:34
Operacija izvlačenja nesretne jegulje trajala je satima, a nakon što su je kirurzi izvukli iz probavnog trakta pacijenta, uginula je
Pogledaj originalni članak

Gledanje pornografskih filmova ljudima može dati raznorazne ideje za poboljšanje seksualnog života, no jedan je Kinez, da bi postigao veće uzbuđenje, posegnuo za nimalo pametnim rješenjem.

Dotični je, piše Huffington Post, u anus ugurao živu jegulju dugačku pola metra. Životinja se unutra zaglavila i nije ju mogao izvući. Počela mu je nagrizati debelo crijevo pa je nezgodni problem na kraju bio prisiljen podijeliti s osobljem bolnice na jugoistoku zemlje. Operacija izvlačenja nesretne jegulje trajala je satima, a nakon što su je kirurzi izvukli iz probavnog trakta pacijenta, jegulja je uginula.

Osim prikovanosti za bolnički krevet, muškarcu iz provincije Guandong uskoro bi na kućnu adresu mogla stići i kazna za napastovanje životinja.

>>56-godišnjaku jegulja kroz penis ušla u mjehur

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.