izazvao nesreću

Tužiteljstvo traži pritvor za M. Čolaka zbog smrti I. Obad

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Tužiteljstvo traži pritvor za M. Čolaka zbog smrti I. Obad
17.11.2010.
u 22:02
Čolak se od nesreće nalazi na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu gdje ga čuva policija.
Pogledaj originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu, Mladen Kosijer, odlučio je da nema osnove da se Marina Čolaka pritvori zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginula Ivana Obad, djevojka iz Dubrovnika. Na njegovo rješenje Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu uložilo je žalbu.

Čolak se od 5. studenoga, kada je svojim Ferrarijem skrivio nesreću na autocesti kod Bosiljeva, nalazi na liječenju u Općoj bolnici u Karlovcu gdje ga čuva policija. Tužiteljstvo smatra da su ostvareni svi zakonski uvjeti da se automobilističkog asa pritvori.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PI
prava istina
23:26 17.11.2010.

Šta se ima tužiteljstvo žaliti na odluku suca kad u slučaju Čačića nisu tražili pritvor a isti je usmrtio dvije osobe. Koje su to sad nebuloze od strane tužiteljstva? Čolak je jednako kriv ko i Čačić (on čak i više), pa neka se oboje brane sa slobode.

DA
DarzaJ
23:31 17.11.2010.

Ovo nema veze sa prometnom nesrečom, voziti 250 nije ništa drugo nego pokušaj ubojstva ostalih sudionika u prometu. Kad će doči dan da se kaže STOP kretenima na cesti,

Avatar Milan-O
Milan-O
22:44 17.11.2010.

I Kosijer se upisa u elitno društvo:Domić,Dujmović,Singer,Lozina itd.