Slobodan

Tužitelji odbacili optužbe protiv bivšeg čelnika MMF-a

Foto: AFP
Tužitelji odbacili optužbe protiv bivšeg čelnika MMF-a
23.08.2011.
u 19:25
Sobarica je Dominiquea Strauss-Kahna u svibnju optužila za seksualno napastovanje
Pogledaj originalni članak

Državno tužiteljstvo u New Yorku odbacilo je optužbe protiv bivšeg šefa MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna, javlja BBC, a kojeg se teretilo za seksualno napastovanje 32-godišnje sobarice Nafissatou Diallo u hotelu na Manhattanu.

Bivši čelnik MMF-a pušten je iz pritvora, no na sudu će se ponovno morati pojaviti zato što je 32-godišnja sobarica protiv njega podigla privatnu tužbu. Inače, državni tužitelji odbacili su optužbe zato što sumnjaju u istinitost izjava sobarice.

Podsjetimo, Nafissatou Diallo je 14. svibnja optužila bivšeg šefa MMF-a da ju je dočekao gol u hotelskoj sobi te tjerao na oralni seks.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DH
dalibor.hren
20:17 23.08.2011.

Možda je sobarica silovala njega?

UT
utatica
21:00 23.08.2011.

tako i naš Bajić odbacuje optužnice protiv Čačića

JA
jaruzelskia
20:12 23.08.2011.

Eto žurilo mu se pa je uzeo usluge od te *****! Drago mi je da si slobodan (pravda je pobjedija) ali sam razočaran da si pao na tako niske grane kada možeš imati najbolje **** New Yorka.