obračun navijača

Tunjić: Na BBB-e nisam pucao. Nisam nikada ni bio na tom mjestu

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Tunjić: Na BBB-e nisam pucao. Nisam nikada ni bio na tom mjestu
05.02.2016.
u 23:30
Osim njega, u nastavku suđenja na zagrebačkom Županijskom sudu saslušan je i njegov brat Igor, koji je kazao kako misli da njegov brat nema veze s događajem za koje ga se tereti.
Pogledaj originalni članak

– Kaznena djela za koja me optužnicom terete nisam počinio. Nisam bio na mjestu događaja, čak ne znam ni gdje je to mjesto. Nakon što je napadnut moj brat i nakon što mi je došao u posjet razbijena nosa i ozlijeđene ruke, shvatio sam da ne želim biti ni u kakvoj navijačkoj skupini ni družiti se s navijačima. Što se tiče streljiva koje je nađeno u mom stanu, riječ je o streljivu koje je pripadalo mom pokojnom ocu, a on je bio u HV-u. O oružju ne znam ništa, nisam uživo ni vidio pištolj – kratko je u obrani kazao Marko Tunjić koji je optužen da je 25. listopada 2014. pokušao ubiti četiri pripadnika suprotstavljene frakcije BBB-a. Osim njega, u nastavku suđenja na zagrebačkom Županijskom sudu saslušan je i njegov brat Igor, koji je kazao kako misli da njegov brat nema veze s događajem za koje ga se tereti.

 – Nakon tog događaja i prije nego što je u medijima objavljeno da je za to osumnjičen, mi smo razgovarali i on mi je rekao da s tim nema veze. Vjerovao sam mu jer sam siguran da nešto tako nije u stanju napraviti – kazao je Igor Tunjić.

>> Tunjić ostaje u pritvoru, optužnica potvrđena

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

HH
helgin@hogar
07:44 06.02.2016.

brat kaze: mislim da nema veze s tim!!!! ma odrapi mu 20g jer sigurno ima veze s drugim stvarima...inace lice anđelka!

SC
schwertransport
10:45 06.02.2016.

Treba tom krasnom mladicu oprostit taj mali ispad i dat mu priliku da moze ici na tekme. Dok stvarno ne ubije neku osobu, da se uvjerimo da je nasilan?! Hvala hrvatskom pravosuđu!

HR
hrxxx111
20:14 06.02.2016.

otvoriti goli otok samo za huligane. Rođo ako ti imas vremena ici po hrvatskoj i europi i radit sranja ocito imas viska vremena. Nek tucaju kamencice.