bolnica

Trudnica provela 5 sati na podu bolnice jer joj se nitko nije htio ustati

Foto: Thinkstock
Trudnica provela 5 sati na podu bolnice jer joj se nitko nije htio ustati
30.01.2019.
u 15:52
Bonita, koja je 6 mjeseci trudna, nije ni sumnjala kako će morati provesti čak 5 sati čekajući, i to na podu
Pogledaj originalni članak

Bonita Baxter, 27, prevezena je u bolnicu Queen Elizabeth u Birminghamu, u ponedjeljak navečer zbog teških bolova u prsima i trbuhu. Rečeno joj je da će morati pričekati red, te da ostane u bolnici u slučaju da je bol od koje pati povezana s njezinom trudnoćom, prenosi Metro.

Bonita, koja je 6 mjeseci trudna, nije ni sumnjala kako će morati provesti čak 5 sati čekajući, i to na podu. Naime, nitko od pacijenata koji su sjedili u čekaonici joj nije htio ustupiti svoje mjesto, unatoč zamolbama medicinske sestre. 

- Bila sam spremna na dulje čekanje, no nisam očekivala da ću morati sjediti na podu gotovo pet sati. Prošli su sati i sati, a sestra je dva puta pitala može li netko ustupiti svoje mjesto za mene. Nitko se nije micao. Ljudi su samo gledali u pod i ignorirali upit. Rekla bih da su 70 posto onih koji su čekali bili pacijenti, no neki od njih su bili posjetitelji pacijenata. Jedan od njih se mogao pomaknuti. Bila sam stvarno šokirana. Vrlo sam vidljivo trudna, ne kažem da zaslužujem tretman kraljice, ali jednostavno ne mogu vjerovat da mi nitko nije htio ustupiti stolicu- kazala je Bonita.

Bonita i njezin suprug Ben podnijeli su pritužbu Službi za savjetovanje u bolnici. Glasnogovornik bolnice rekao je:

-Kada su u pitanju hitni slučajevi, članovi našeg osoblja traže od posjetitelja da ustupe svoja mjesta onim pacijentima kojima je to više potrebno. Ako su pacijenti nezadovoljni bilo kojim aspektom svog liječenja u našim bolnicama, potičemo ih da kontaktiraju našu Službu za savjetovanje kako bi mogli istražiti sva postavljena pitanja-

>>Pogledajte video: Meghan otkrila da je trudna

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AA
aabbcc
12:36 31.01.2019.

Osoblje je pilo kafu pa nisu imali nigdje slobodnu stolicu da donesu trudnici ..

AR
Armagedon
20:28 30.01.2019.

Kulturni englezi.... kao i onaj britanski par s djecom što su ih s Novog Zelanda deportirali..... sve zbog "civiliziranog" ponašanja ...... mi mislimo da je svugdje vani sve super, a samo kod nas ništa ne valja...... klasika za naš kmetski narod