Napad u parku

Trojica pokušala ubiti mladića u središtu Zagrebu

Foto: VL FOTO
Trojica pokušala ubiti mladića u središtu Zagrebu
Autori mšk/VLM, SaM/VLM
22.09.2011.
u 11:48
Jedan od trojice napadača oštrim predmetom pokušao je usmrtiti 21-godišnjaka. Napad se dogodio u parku u Miramarskoj ulici.
Pogledaj originalni članak

Trojica su nepoznatih počinitelja u parku u Miramarskoj ulici 21. rujna oko 22 sata nasrnula na M. B. i M. V., dvojicu 21-godišnjaka, izvijestila je zagrebačka policija. 

Prvo su napali obojicu, a zatim je jedan je od trojice napadača oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem pokušao usmrtiti M. V. Mladić ima ozljede po cijelom tijelu, a za sada su okvalificirane kao lakše.

Policija je u postaju privela nekoliko osoba koje povezuje s napadom.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad osobama u vezi s ovim kaznenim djelom pa policija nije htjela otkrivati mogući motiv ovog nemilog događaja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
12:27 22.09.2011.

22.09.2011. u 12:08h xyxyxy je napisao/la: U što se to Zagreb pretvara? U najnesigurniji grad...Ova država sve više i više tone. =================== Sigurno, od drzave su i dobili naredbu \"uebijte, zakoljit, jer vi ste mladi i imate pravo na to - kretenu jedan, daj se pitaj iz kakvih asocijalnih umnih govana takvi kreteni potjecu. Pa kad dokazes drugo, onda laprdaj majmue. Pa nek takvi i tebi nekoga ubiju jebi ga, imal bus \"peh\" - jer zivi se u losoj drzavi koja tone.

AN
Antiša
13:40 22.09.2011.

Radi čega je na fotki slovenski policajac?

XY
xyxyxy
12:08 22.09.2011.

U što se to Zagreb pretvara? U najnesigurniji grad...Ova država sve više i više tone.