zapljena

Trojac iz Našica s marihuanom uhvaćen u Poreču

Foto: PU ZG
Trojac iz Našica s marihuanom uhvaćen u Poreču
11.05.2011.
u 11:18
Kod 37-godišnjaka pronađeno je više od grama, kod 29-godišnjaka oko dva grama, a kod 21-godišnjaka oko 28 grama marihuane. Muškarci su uhićeni i privedeni
Pogledaj originalni članak

Porečka je policija jučer predvečer u Dalmatinskoj ulici u Funtani kod trojice muškaraca pronašla marihuanu. U parkiranom vozilu marke Alfa Romeo našičkih registarskih oznaka zatekli su trojicu muškaraca u dobi od 37, 29 i 21 godinu s područja Našica.

Kod 37-godišnjaka pronađeno je više od grama, kod  29-godišnjaka oko dva grama, a kod 21-godišnjaka oko 28 grama marihuane. Muškarci su uhićeni i privedeni u policijsku postaju.

Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Puli pretražen je stan u Vrvarima, koji koristi 37-godišnjak, i ondje je pronađena vrećica s oko 5 grama marihuane. Policija je utvrdila da su 37-godišnjak i 29-godišnjak drogu koju su predali policijskim službenicima jučer dobili od 21-godišnjaka te protiv starijih muškaraca slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem, dok se kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom nastavlja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar pandarean_brewmaster
pandarean_brewmaster
08:42 12.05.2011.

Sad kad je razbijen ovaj narko lanac, a narko bossevi cmrlje u prdekani i cekaju na pravorijek pravde, svi gradjani RH mogu mirnije spavati.