Njemačka

Tri ksenofobna napada na djecu u Berlinu

Foto: DPA/Pixsell
Tri ksenofobna napada na djecu u Berlinu
10.02.2019.
u 22:48
U glavnom gradu Njemačke došlo je do tri zasebna napada.
Pogledaj originalni članak

Dvoje dvanaestogodišnjaka među žrtvama su tri zasebna ksenofobna napada na djecu u Berlinu tijekom vikenda, objavila je u nedjelju policija.

Jedan je muškarac udarcima u glavu napao dvije sirijske tinejdžerice u istočnoj četvrti Marzahn u petak popodne, nakon što im je upućivao uvredljive riječi.

Petnaestogodišnjoj i šesnaestogodišnjoj djevojčici morale su u bolnici biti sanirane ozljede.

U jugoistočnoj četvrti Neukoelln, jedna je žena u petak pokušala strgnuti maramu 12-ogodišnjakinji.

Osumnjičena je povukla djevojčicu za kosu i vrijeđala ju ksenofobnim komentarima. Nije poznato iz koje je zemlje djevojčica.

Treći incident dogodio se u subotu, kada su tri adolescenta upitala 12-ogodišnjaka je li stranac.

Potom su ga držali dok ga je jedan udarao u glavu. Žrtva ima njemačko državljanstvo.

Odvjetnik obitelji pretučene Zadranke

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

ZI
zimerman
23:45 10.02.2019.

Jako ste brzi kad je u pitanju zaštita stranaca a narocito muslimana . Ako ima neželjenih incidenata prema strancima oni su minimalni koliko su stranci napravili prema domaćem stanovništvu. Njemačka više ne liči na njemacku , zbog političke korektnosti i cilja globalizacije istina se već duže vrijeme skriva . Svi znaju o porastu silovanja ,kradja ,svakog vrsta kriminala . Samo u Parizu postoje 74 no go zone gdje nemuslimani nisu dobro došli gdje vlada 100% serija tski zakon . Ortodoksni zidovi u Francuskoj više ne smiju nositi svoja tradicionalna odijela jer ih muslimani konstantno napadaju ..U Londonu veća grupa pakistanski taksista je organizirano silovala na tisuće uglavnom mladi djevojčica .U istočnom Londonu muslimani bacaju kiselinu u lice nemuslimanima a narocito ženama koje nisu pokrivene po serijatskom zakonu. Švedska je zbog muslimanski izbjeglica postala država br. 1 po silovanjima . U Australiji muslimani sa plaža otijeruju muskarce sa plaža da bi se njihove žene i kćeri mogle kupati u privatnosti. Masovno se napadaju mesari koji prodaju svinjetinu .itd itd itd . Sramota je sta je zapadna civilizacija sebi dozvolila .

ZI
zimerman
00:01 11.02.2019.

Da ksenofobija postoji u njemačkoj stranci bi bježali iz nje a nebi dolazili.

MA
Majk
05:17 11.02.2019.

Neki dan od 11 godina djevojčica se ubila radi mobinga u školi ispostavilo se da je što se ubila švabica a što je je matletirala arapkinja.