Osuda

Tri godine i tri mjeseca zatvora zbog iznude nad 13-godišnjakom

Foto: web
Tri godine i tri mjeseca zatvora zbog iznude nad 13-godišnjakom
24.05.2010.
u 18:14
Optuženi Angel B. (31) višestruko je osuđivan, ali unatoč tomu i danas je nakon objave presude pri izlasku iz sudnice opsovao.
Pogledaj originalni članak

– Niste priznali djelo niti ste pokazali samokritiku kako bi vam sud eventualno smanjio kaznu. Čini mi se da vaša ovisnost djeluje poticajno na vas da i dalje činite takve prijestupe – kazao je sudac Županijskog suda Željko Horvatović Angelu B. (31) obrazlažući mu nepravomoćnu presudu od tri godine i tri mjeseca zbog iznude nad 13-godišnjakom u veljači ove godine.

 Angel je bio na uvjetnoj, a branio se da je dječak ovisnik o opijatima i da ga je lažno optužio. Danas je na izlasku iz sudnice potiho opsovao. Angel B. višestruko je osuđivan, a ovom ga se optužnicom teretilo da je presreo dječaka na Trgu I. Kukuljevića, natjerao ga da skače na mjestu i uzeo mu 13 kuna.

 Nekoliko dana poslije ponovno je dočekao dječaka pa mu je uz prijetnju nožem naredio da ide doma po novac. Dječak je ocu iz novčanika ukrao 100 eura, a sljedeći je dan to ponovio. Otac je shvatio da mu nedostaju euri pa je “pritisnuo“ sina koji mu je sve ispričao. Ljutiti je otac dočekao zlostavljača. Angel ostaje u pritvoru.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
21:03 24.05.2010.

nije baš sve crno bijelo već je žuto!moram ovo reć jer Angela poznajem osobno!ovisnik je bio i to se zna već 10 i više g.da je bio bubica nije ali konkretno u ovom slučaju ISTINA je da je mali bio svjež i da je lagano krenuo istim putem kao i Angel i da bi se snašao mali je počeo lovu drpat od starog!pa kad ga je ovaj klepio svalio je sve na Angela i onda je stari popušio priču od malog i razvalio (kao što bi i svi)Angela ko vola!nakon toga bedaček Angel mu je zvao murju i dalje se zna ne!Angel sigurno će ti ovo pomoći!IZDRŽI nije to niš kak je ekipa znala zaglavljivat!