Zatvorene tržnice

Trgovački lanac Tommy poziva na suradnju sve domaće poljoprivredne proizvođače

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Stroge mjere sigurnosti na gradskoj tržnici koja je ponovno otvorena za stanovnike
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
dubrava
01.04.2020.
u 10:50
"Suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima želimo razvijati trajno i kontinuirano" tvrde u ovom domaćem prodajnom lancu
Pogledaj originalni članak

Uvažavajući trenutačno stanje na tržištu i mjere koje se primjenjuju, te nemogućnost prodaje svježeg voća i povrća na tržnicama, Tommy je na svojim web stranicama pozvao na suradnju sve domaće proizvođače koji mogu i žele plasirati svoje poljoprivredne proizvode u njihovoj prodajnoj mreži.

"Kao odgovorna kompanija koja kontinuirano potiče razvoj gospodarstva i suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima, već sada surađujemo s preko 200 hrvatskih proizvođača. Proizvodi domaćeg porijekla su važan dio naše ponude, a ovom inicijativom želimo dodatno povećati njihov udio u ponudi, te na taj način izravno potaknuti očuvanje i razvoj poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a posebno na lokalnoj razini. Spremni smo svoje prodajne i logističke kapacitete staviti u funkciju, te dodatno omogućiti plasman roba hrvatskim proizvođačima, posebno malim proizvođačima i OPG-ovima" poručili su iz Tommija pozivajući proizvođače koji bi željeli započeti suradnju da im se jave izravno, u vezi otkupa proizvoda.

"Suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima želimo razvijati trajno i kontinuirano" tvrde u ovom domaćem prodajnom lancu. Zainteresirani se mogu javiti e-mailom na adresu otkupopg@tommy.hr ili telefonom na broj 021 600 572.

VIDEO Vodeći hrvatski znanstvenici predviđaju kad bi mogla završiti pandemija

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.