NIJE IMAO SREĆE

Tražili napadače na uberovce, pa našli mladića s ruksakom u kojem je bilo 660 grama marihuane

Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
Tražili napadače na uberovce, pa našli mladića s ruksakom u kojem je bilo 660 grama marihuane
10.01.2019.
u 12:28
Mladić je kod sebe imao ruksak u kojem je bilo 660 grama marihuane i dvije vage za precizno mjerenje
Pogledaj originalni članak

Da je policijski posao ponekad prepun iznenađenja, svjedoči slučaj 22-godišnjaka koji je uhićen zbog zloporabe droge. Za njega bi se pak moglo reći da nije imao sreće odnosno, da se u krivo vrijeme našao na krivom mjestu. Naime, uhićen je 6. siječnja u 21 sat u Ulici Lavoslava Ružičke kod broja 12.

U to vrijeme policija je tragala za mladićima koji su četrdesetak minuta ranije u Poljičkoj napali i okrali 35-godišnjeg vozača Ubera. Ugledavši mladića koji se sumnjivo ponašao, a odgovarao je dobi napadača na taksista, policajci su ga pokušali legitimirati. No čim ih je ugledao, on je počeo bježati. Kada su ga policajci dostigli i svladali, shvatili su i zašto je bježao. Mladić je kod sebe imao ruksak u kojem je bilo 660 grama marihuane i dvije vage za precizno mjerenje. “Roba” mu je oduzeta, on je priveden, a slijedi mu dovođenje i pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda.

>>Pogledajte video: Marihuana

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
ObrenM
12:53 10.01.2019.

Mnogi ce se pobuniti zasto mladim poduzetnicima policija ubija volju za poslom za popravak zdravlja.Ovo je sok za korisnike vitamina.