Radovi pri kraju

Traži se ime mosta koji grad Rijeka daruje Vukovaru

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Traži se ime mosta koji grad Rijeka daruje Vukovaru
17.04.2013.
u 12:04
Gradsko poglavarstvo pozvalo je građane Vukovara da aktivno sudjeluju u predlaganju i odabiru imena mosta
Pogledaj originalni članak

Radovi na izgradnji pješačkog mosta preko rijeke Vuke u Vukovaru bliže se kraju, a prema najavama iz gradske uprave svečanost otvaranja pješačkog mosta trebala bi biti upriličena 10. svibnja.

Toga dana Vukovar će posjetiti gradonačelnik rijeke Vojko Obersnel sa suradnicima, a u gradu će biti upriličeni i dani Rijeke kada će se Riječani Vukovarcima predstaviti filmskom, glazbenom, izložbenom, knjižnom i scenskom umjetnosti. Sukladno Sporazumu o uređenju međusobnih prava i obveza, Grad Rijeka financira cjelokupne radove na izgradnji ovoga pješačkog mosta u iznosu od 2,3 milijuna kuna.

Pješački most nalazi se u produžetku Vukine ulice radi osiguranja pješačke komunikacije između navedene ulice i višestambenog naselja Olajnica. Povodom skorog završetka radova na postavljanju pješačkog mosta gradonačelnik Vukovara Željko Sabo poziva stanovnike Vukovara  da aktivno sudjeluju u predlaganju i odabiru imena mosta koji Grad Rijeka daruje Gradu Vukovaru.

Pisani prijedlozi mogu se poslati na e-mail adresu: protokol@vukovar.hr do 24. travnja  2013. godine. Pristigli prijedlozi  bit će objavljeni na službenoj internetskoj stranici Grada Vukovara s mogućnošću glasovanja. Predlagatelja  imena s najvećim brojem osvojenih glasova  očekuje posebna nagrada.

>>U pogon stavljen solarni sustav u dvorištu osnovne škole u Vukovaru

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.