Posao iz snova

Traži se djelatnik za putovanje oko svijeta, plaća 100.000 dolara

Foto: Linda Draškić Perak
Traži se djelatnik za putovanje oko svijeta, plaća 100.000 dolara
22.08.2013.
u 09:50
Svi zainteresirani svoje 60-sekundne videouratke o sebi mogu učitati na stranice tvrtke Jauntaroo. Od svih prijavljenih biti će odabrano 50 polufinalista koji će morati napraviti i drugi video
Pogledaj originalni članak

Traži se djelatnik za putovanje oko svijeta. Opis radnog mjesta je putovanje, fotografiranje i pisanje članaka te dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama. Svi putni troškovi su  pokriveni, plaća 100.000 dolara. Rok prijave 15. 9. 2013., objavljeno je na turističkom portalu CNTraveler.

Tom Wilson iz tvrtke Jauntaroo objasnio je da je zadatak glavnog istraživača svijeta putovati te s tih putovanja dijeliti slike, videouratke i članke preko društvenih mreža. Predviđeno trajanje putovanja je 52 tjedna, tijekom kojih bi se posjetilo između 30 i 50 destinacija iz cijelog svijeta od Berlina do Maldiva s naglaskom na manje istražena područja. Putovanje će na svakoj destinaciji uključivati i volonterske akcije, bilo osmišljene od samog "putnika" ili tvrtke Jauntaroo, ili akcije koje će zateći na licu mjesta.

Svi zainteresirani svoje 60-sekundne videouratke o sebi mogu učitati na stranice tvrtke Jauntaroo. Od svih prijavljenih bit će odabrano 50 polufinalista koji će morati napraviti i drugi video. Od 50 polufinalista bit će odabrano u finale njih pet.

Tom Wilson priznao je kako im je ideju za ovakav natječaj dao Queensland i njihov Najbolji posao na svijetu još 2009. godine, ali naglašava kako se ovo putovanje ipak razlikuje po tome što će odabrani "putnik" biti cijelo vrijeme u pokretu, a ne mirovati na jednom otoku.

>>Raj za sve koji traže posao: Očajnički im treba radna snaga

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.