Novi prosvjed Željka Knapića

Transparentima protiv sudaca koji su ga osudili

Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
Željko Knapić
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
Željko Knapić
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
Željko Knapić
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
Željko Knapić
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
Željko Knapić
23.04.2014.
u 13:25
Zbog prijevare u gospodarskom poslovanju Knapiću je potvrđena ranija presuda koju on smatra nevažećom. Kaže da sud nije prihvatio iskaze njegovih svjedoka.
Pogledaj originalni članak

Nekad poznati atletičar i državni prvak na 200 i 400 metara, Željko Knapić iz Pribislavca, nastavlja svoju bitku za pravdu javnim prosvjedima.

Danas je svoje transparente usmjerene protiv sudaca sisačkog Općinskog i Županijskog suda, gdje je najprije prvostupanjski, a potom i pravomoćno osuđen zbog prijevare u gospodarskom poslovanju, postavio ispred sudske zgrade. Žalio se na ishod postupka koji je trajao od 2000. godine, tvrdeći da sud nije prihvatio njegove svjedoke i dokaze. 

Inače, Knapć je već poznat po sličnim prosvjedima ispred Županijskog suda u Varaždinu,  štrajka glađu, "kampiranja" ispred zgrade DORH-a u Zagrebu, pisanja peticija, tužbe protiv Hrvatske pred Europskim sudom za ljudska prava, prosvjeda hodanjem i sličnim aktivnostima. U svojoj neobičnoj borbi protiv pravosudnih institucija i sustava nije imao mogo uspjeha.

'Štrajkam glađu, žena mi je uništila svu imovinu'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.