IMA I TOGA

Traktorom pokušao zgaziti policajca, a oštetio im i vozilo

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Traktorom pokušao zgaziti policajca, a oštetio im i vozilo
09.07.2020.
u 07:19
Tužiteljstvo ga je ispitalo te je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor
Pogledaj originalni članak

Možda mu se u tom trenutku to činilo kao zgodna neslana šala, no ako je tako mislio, sada se vjerojatno kaje. Jer zbog vožnje tuđeg traktora te pokušaja da tim istim traktorom pregazi policajce, jedan 23-godišnjak je zaradio kaznenu prijavu, a "smiješi" mu se i odlazak iza rešetaka.

ODO Rijeka ga sumnjiči da je 23. lipnja oko 20 sati na području Vrbnika, bez znanja vlasnika, koristio traktor. Jedno se vrijeme vozio okolo, a onda je u 23.30 u Dobrinji, traktorom krenuo na policajca nakon čega je pobjegao.

U tome ga je pokušao zaustaviti policajac, no 23- godišnjak je ubrzavao vozeći prema njemu. Nakon toga je udario u policijsko vozilo te pobjegao. Tužiteljstvo ga je ispitalo te je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.