Oduzeta mu prednost

Tragična nesreća u Pazinu: motociklist poginuo u sudaru s traktorom

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Tragična nesreća u Pazinu: motociklist poginuo u sudaru s traktorom
29.09.2017.
u 23:48
Pri padu je motociklist zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je umro na putu do bolnice u Rijeci
Pogledaj originalni članak

Motociklist je poginuo u sudaru s traktorom koji se dogodio u petak oko 18.30 sati na cesti Pazin-Cerovlje, izvijestila je istarska policija.  

Prema zasad dostupnim informacijama, do nesreće je došlo kada je 64-godišnjak iz Cerovlja koji je upravljao traktorom s prikolicom oduzeo prednost pri skretanju 52- godišnjem motociklistu iz Pazina.

Pri padu je motociklist zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je umro u vozilu Hine medicinske pomoći na putu do bolnice u Rijeci.

Očevid je u tijeku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MO
modovisisajteMaraschino
17:13 01.10.2017.

to mu sad napišite na spomenik. imao je prednost, bio je u pravu... traktoristi i motociklisti dva najopasnija čimbenika u prometu. jedan spor, drugi brz, a najčešće oba ne primijetiš dok nije kasno