do pet letova tjedno

Trade Air uvodi zračnu liniju između Osijeka i Zagreba

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Trade Air uvodi zračnu liniju između Osijeka i Zagreba
Autori ib/VLM, ba/VLM
20.09.2013.
u 14:53
Trade Air unajmio je zrakoplov Embraer 120 sa 30 mjesta, koliko je minimalno propisano natječajem
Pogledaj originalni članak

Trade Air, tvrtka specijalizirana za organizaciju putničkih letova, danas je objavila da su u distribuciju puštene karte za zračni prijevoz na relaciji Osijek – Zagreb – Osijek. Trade Air će idućih će tri godine letjeti na linijama Osijek – Zagreb – Osijek te Rijeka – Split – Dubrovnik – Rijeka. Zagreb i Osijek zimi će biti povezani s tri, a ljeti s pet povratnih letova tjedno.

S obzirom na to da je u natječaju Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, na kojemu je Traid Air pobijedio, propisan minimalni broj sjedala koje prijevoznik mora staviti na raspolaganje na traženoj ruti, odnosno 30 mjesta, Trade Air je iznajmio zrakoplov Embraer 120, koji ima upravo toliko mjesta. Pored njega u Trade Airu raspolažu s flotom od tri Fokkera 100 kapaciteta 100, odnosno 109 mjesta za isključivo charter u zračnom prijevozu.

Putničke su karte u prodaji, a cijena u jednom smjeru iznosi 371,25 kuna.

>> Nakon 20 godina ponovno zračna linija Split – Beograd

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.