Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sezonska linija

Nakon 20 godina ponovno zračna linija Split – Beograd

\'avion croatia airlines\'
Arhiva VL
06.03.2012.
u 12:46

Letjet će se dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka i to od 1. lipnja do 28. rujna

BEOGRAD – Croatia Airlines uspostavit će ovog ljeta sezonsku zrakoplovnu liniju Split – Beograd čime će nakon više od 20 godina biti obnovljeni letovi između ta dva grada, priopćila je danas beogradska zračna luka Nikola Tesla, a javlja agencija Beta. Letjet će se dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka i to od 1. lipnja do 28. rujna. Zrakoplov Croatia Airlinesa slijeće u beogradsku zračnu luku u 14.05 sati, a polazak u Split je u 14.40 sati. U priopćenju se navodi da će na liniji Split – Beograd prometovati turbo-elisni zrakoplov Bombardier Q400 kapaciteta 76 sjedišta. Mediji u Srbiji podsjećaju da će na istoj liniji dva puta tjedno, od 2. srpnja prometovati i srbijanski avioprijevoznik Jat Airways. Srbijanski je prijevoznik još ranije, podsjeća zračna luka Nikola Tesla, osim Pule i Dubrovnika, uvrstio i Split među nove destinacije u svom ljetnom redu letenja s beogradske zračne luke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije