KRAJ PROSVJEDA

Medved: Ne želim da šator bude predmet podjela ili problema

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Medved: Ne želim da šator bude predmet podjela ili problema
30.04.2016.
u 17:31
Medved je rekao da će šator u Vukovaru biti samo privremeno
Pogledaj originalni članak

- Hrvatski branitelji su prepoznali ozbiljan rad ovdje u ministarstvu i donijeli su odluku da nakon 555 dana okončaju prosvjed - komentirao je ministar branitelja Tomo Medved u razgovoru za HRT povlačenje branitelja iz Savske.

Šator prosvjednika prebačen je, na nezadovoljstvo nekih, u vukovarsku vojarnu, a Medved je rekao da će šator u Vukovaru biti samo privremeno te da će branitelji u kratkom vremenu upoznati javnost o sudbini, odnosno o ulozi šatora u perspektivi.

- Ni u kom slučaju ne želim da šator bude predmet podjela ili problema, poteškoća - rekao je Medved.

Ministar je rekao i da je u proteklih mjesec dana provedena je temeljita i kvalitetna analiza stanja te da su oformili 11 projektnih skupina u kojima je ukupno 250 ljudi.

>> Demontiran šator u Savskoj 66

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

Avatar nisamgladan
nisamgladan
17:41 30.04.2016.

Ne znam baš da li će to biti baš tako jer ako će biti samo privremeno onda nije ni trebao doći tamo. To govorim kao Vukovarski branitelj koji se ne slaže s tim da je uopće i došao tamo.

Avatar Melankolija
Melankolija
17:44 30.04.2016.

Pomalo lici na terorizam? Fukate narod vec dvije godine u zdrav mozak, sto hocete vise, idite nesto raditi?

DO
dobarsavjet
17:46 30.04.2016.

Što pravite cirkus sa tim šatorom? to je nečiji inventar vratite ga odakle ste ga uzeli. Ne znam čega bi taj šator bio simbol?