NAKON RASPRAVE U SABORU

Tomislavu Sauchi pozlilo pa je primio infuziju

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.05.2017.
u 20:14
Odluku nije donio po ničijim pritiscima. Napravio je ono što je ispravno - kazala je Ivana Saucha
Pogledaj originalni članak

Nakon saborske rasprave o povjerenju ministru Zdravku Mariću, bivši SDP-ovac Tomislavu Sauchi je pozlilo zbog čega je dobio infuziju.

- Nije u bolnici. Primio je samo infuziju. U zatvoru je izgubio 11 kilograma - rekla je za 24 sata Ivana Saucha, njegova supruga.

Saucha je danas bio na meti kritika bivših kolega nakon što je odlučio biti protiv SDP-ovog zahtjeva za ukidanje povjerenja ministru financija Zdravku Mariću.

- Odluku nije donio po ničijim pritiscima. Napravio je ono što je ispravno - kazala je Ivana Saucha i dodala kako je napravio 'nešto što je ispravno za ovu zemlju'.

- A to što nam rade je brutalno silovanje već par mjeseci - zaključila je Saucha.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

EL
elkomadante11
20:52 04.05.2017.

treba pratiti kako ce njegov sudski postupak okoncati...

ST
Stipan
21:00 04.05.2017.

Baš mi je jadničeka žao!

ST
stefj
20:51 04.05.2017.

Možda je Saucha glasao radi svoje egzistencije, ipak je ovo njemu zadnji mandat i zadnje mjesto gdje prima solidnu plaću... No isto tako, pola SDP-a, ona pametnija polovica, zna da SDP-u sada ne odgovaraju izbori. To je ona polovica koja je ipak bila umjerenija u napadima na Marića i nije se ipak spustila na Mostovu razinu... Možda je ta razumnija polovica zamolila Sauchu da spasi SDP. Ionako je politički gotov, tako da mu ovo ne škodi...