Tomislav Karamarko

'Vjerojatno je sada na redu novi vic kojim će Milanović negirati i ovaj najnoviji poraz'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Petrov Karamarko Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Karamarko i Milanović
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Karamarko
18.01.2016.
u 14:40
– Ova pobjeda je tim veća ako se zna da je do danas SDP imao vlast u 5 mjesnih odbora, a HDZ u 3 – rekao je Karamarko
Pogledaj originalni članak

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko osvrnuo se na svom Facebook profilu na, kako je rekao, još jedan poraz SDP-a i Milanovića, a riječ je o izborima na Rabu. – Na danas održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora na otoku Rabu koalicija HDZ-a i RPS-a (Rapski pučki sabor) uvjerljivo je pobijedila u 6 od 8 mjesnih odbora, dok u još jednom mjesnom odboru vlast dijelimo s nezavisnima koji su samostalno osvojili jedan mjesni odbor.

– SDP nije osvojio nijedan mjesni odbor na Rabu – istaknuo je Karamarko i čestitao svim članovima, stranačkim volonterima i simpatizerima.

– Zahvaljujem svim građanima koji su izišli na izbore, a posebno onima koji su svoje povjerenje dali HDZ-u i RPS-u. Ova pobjeda je tim veća ako se zna da je do danas SDP imao vlast u 5 mjesnih odbora, a HDZ u 3 – rekao je Karamarko i ustvrdio da je HDZ-u i koalicijskom partneru RPS-u pripalo više od dvije trećine glasova.

– Vjerojatno je sada na redu novi vic kojim će Milanović negirati i ovaj najnoviji poraz – zaključio je Karamarko u objavi na svom Facebook profilu.

 

>> Karamarko o imenima ministara: Bit će možda ljudi za koje niste čuli

>> Milanović nije uspio za 4 godine postići ono što je već učinio mandatar Orešković

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 76

VE
verakruz
15:08 18.01.2016.

Ovima što stalno spominju Karamarka, samo jedno - taj je čovjek deklasirao protivnike ( ime im zbog higijene neću spominjati), uz svu silnu Goebelsovksu propagandu medija, koji su velikoj većini Hrvata isprali mozak. Lustracija je neophodna kao i deratizacija kada se pojave štakori i žohari. I to stvarna lustracija u svim segmentima života, od javne uprave, HTV-a, HINA-e, MUP-a, sigurnosnih službi, zaonodavstva i pravosuđa, itd...

IV
Ivopetokraka
15:03 18.01.2016.

Nulanovica tek čekaju problemi, nije mu lako.

IV
Ivopetokraka
15:02 18.01.2016.

Ime ovog Nulanovica nije vrijedno spomena