liječnički pregled

Tomislav Horvatinčić zbog sinkope trajno vratio vozačku dozvolu

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Tomislav Horvatinčić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Tomislav Horvatinčić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Tomislav Horvatinčić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Tomislav Horvatinčić
07.12.2017.
u 13:38
Horvatinčić je imao rok od 15 dana, koji ističe sutra, da policiji dostavi uvjerenje o tome je li sposoban biti za upravljačem vozila.
Pogledaj originalni članak

Tomislav Horvatinčić vratio je vozačku dozvolu jer mu je izvanrednim liječničkim pregledom utvrđena trajna nesposobnost za upravljanje motornim vozilom zbog sinkope, potvrđeno nam je u MUP-u. 

Galerija: Skice koje je Horvatinčić napravio na dan nesreće

Foto: Nova TV
Tomislav Horvatinčić
Foto: Nova TV
Tomislav Horvatinčić
Foto: Nova TV
Tomislav Horvatinčić

Horvatinčić je imao rok od 15 dana, koji ističe sutra, da obavi liječnički pregled i policiji dostavi uvjerenje o tome je li sposoban biti za upravljačem vozila. Kako mu je temeljem dostavljenog uvjerenja utvrđena trajna nesposobnost za upravljanje motornim vozilom Horvatinčić je dragovoljno predao vozačku dozvolu

Naime, nakon što je sutkinja Općinskog suda u Šibeniku Maja Šupe oslobodila Horvatinčića odgovornosti da je u kolovozu 2011. godine pomorskom nesrećom skrivio smrt talijanskog bračnog para – obrazloživši kako je sud zaključio da je u trenutku nesreće doživio sinkopu zbog čega je kratko bio bez svijesti – policija je odlučila potražiti stručno mišljenje je li sinkopa razlog zbog kojeg Horvatinčić nije sposoban voziti. 

VIDEO: Prosvjed građana na Korzu povodom oslobađajuće presude Tomislava Horvatinčića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 60

DU
Deleted user
13:46 07.12.2017.

I to mu je najveca kazna za oduzete zivote....O Hrvatsko jadna!

TO
tovaravot
13:49 07.12.2017.

Gnjida ljudska, ne znam kaj se ceka s njime

DU
Deleted user
14:02 07.12.2017.

što će mu vozačka, kad ima svugdje svoje ljude...