OSTAVILI KRVAVE PLAHTE

Toliko se divljački seksao s prostitutkom da je umalo ostao bez penisa

Foto: GettyImages
Tajland
Foto: GettyImages
Tajland
Foto: GettyImages
Tajland
03.02.2020.
u 20:00
Hitna služba požurila je u hotel koji se nalazi u zloglasnoj 'crvenoj četvrti' grada Pattayje u istočnom dijelu Tajlanda u strahu kako se dogodilo ubojstvo ili napad.
Pogledaj originalni članak

Britanski turist morao je ići na hitan medicinski zahvat nakon što si je otkinuo komadićak penisa tijekom divljeg seksa s prostitutkom tijekom svojeg godišnjeg odmora na Tajlandu. 

Još uvijek neimenovani muškarac u 30-ima pozvao je u subotu navečer hitnu moć i nekoherentno vikao u slušalicu. Hitna služba požurila je u hotel koji se nalazi u zloglasnoj 'crvenoj četvrti' grada Pattayje u istočnom dijelu Tajlanda u strahu kako se dogodilo ubojstvo ili napad. 

Kad su stigli, muškarac je nosio kratke hlače, a s njim u sobi je bila prostitutka. Bijele plahte su bile prekrivene svježom krvlju. Muškarac koji je u vidnoj panici objasnio je medicinskom timu da je imao tako žestok seks da se uspio otrgnuti svoj frenulum, komadićak kože koji spaja prepucij s penisom. 

S obzirom da mu je bilo neugodno otići u bolnicu, hitna pomoć pomogla mu je na mjestu. 

- Javio sam se na telefon i čuo sam glasno vikanje. Jedino što sam razumio da je želio da dođemo tamo čim prije. A kad sam ušao u sobu i vidio krvave plahte, mislio sam da je netko proboden nožem. Kad smo shvatili što se dogodilo, bilo nam je lakše. - istaknuo je Khun Tumrin, prenosi Daily Mail. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

PR
prajdali100
20:20 03.02.2020.

Kakav lik !!!! Pa jadan ne bio nitko joj nije našao dno pa nećeš ni ti.

ZA
zagrebgorica
21:10 03.02.2020.

Kako takva vjest uspjeva doc do medija. Ponekad mislim da su neke price izmisljene, koliko duboko u privatnost ti novinari idu

LA
lajh1985
20:53 03.02.2020.

evo ako je htio lignju sad je skoro pa dobio :)