Bitka za Pantovčak

Brkić o navodima da HDZ pritišće Kujundžića na povlačenje iz kampanje: To je laž

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Brkić o navodima da HDZ pritišće Kujundžića na povlačenje iz kampanje: To je laž
12.12.2014.
u 21:46
Kujundžićev glasnogovornik kaže da ponude iz HDZ-a zaista nije bilo
Pogledaj originalni članak

Iako se danas medijima proširila informacija da iz vrha HDZ-a pritišću Milana Kujundžića, predsjedničkog kandidata, da odustane od kandidature u korist Kolinde Grabar Kitarović, a da će on zauzvrat biti HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, u HDZ-u to demantiraju.  

- To je najobičnija laž koju plasiraju oni koji u ime dosadašnjeg predsjednika Josipovića vode Kujundžićevu kampanju - poručio je Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a.

Ivan Hrstić, Kujundžićev glasnogovornik, kaže da takve ponude iz HDZ-a zaista nije bilo, ali da je činjenica kako od početka kampanje iz HDZ-a stišću da Kujundžić odustane od kandidature.  

- Pripremaju teren i alibi za poraz K. Grabar Kitarović, znaju da je upitan uopće njen ulazak u drugi krug. A Milan Kujundžić će učiniti sve da dođe do smjene na Pantovčaku - rekao je Hrstić.

>> Kujundžić: Ivo Josipović sa mnom nema nikakve šanse

>> 'Koji je moj motiv da studentu od 25 godina kupujem i poklanjam potpise'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 69

NJ
njoj
22:13 12.12.2014.

Sve same laži i podvale da se diskreditira Kolinda. Ali uzalud vam trud sviraci Kolinda pobjeđuje u prvom krugu!

Avatar mirica19
mirica19
22:13 12.12.2014.

Nikakve klevete i lažne informacije neće narušiti izbornu pobjedu Kolinde Grabar Kitarović! Hrvatska će dobiti svoju prvu predsjednicu :)

Avatar mama mia
mama mia
23:49 12.12.2014.

Jezuši i Marija ja sam se do suza nasmijala hvala vam