SUTRA U VEČERNJEM

Tko su u Hrvatskoj pravi slobodni zidari

Tko su u Hrvatskoj pravi slobodni zidari
20.02.2020.
u 21:15
Pogledaj originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić organizirao je prijam za masone. Zbilo se to krajem proljeća prošle godine kada su se u povodu obilježavanja stote obljetnice od osnivanja Velike lože Srba, Hrvata i Slovenaca “Jugoslavija” u Zagrebu sastali predstavnici velikih loža iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. Te su tri lože potpisale i sporazum o obilježavanju obljetnice, a prvi skup je održan u Zagrebu.

“Ovaj važni jubilej proslavljen je u izuzetno srdačnoj i bratskoj atmosferi uz prateći program i uz prijam kod gradonačelnika grada Zagreba”, objavljeno je lanjskog lipnja na internetskoj stranci Regularne Velike lože Srbije drevnih, slobodnih i prihvaćenih masona.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Kovačev tim poručio: Za dan-dva predat ćemo traženi broj potpisa

>>Glatka kohabitacija: Dogovor o šefu SOA-e nakon izbora u HDZ-u

>>Lokasova djevojka u ulozi srpske pjevačice i skladateljice 'Nestalih'

>>Bili su Dinamovo blago, otišli su za milijunima i brzo 'propali'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TE
TeslaFamily6
17:33 21.02.2020.

svi pravi zidari su otisli ovi koji su ostali su osnovna krezata skola od kobojage zidara