RODITELJI ODUŠEVLJENI POTEZOM POLICIJE

Bacali blato na policijske aute, policajci ih kaznili na neobičan način

Foto: Peterlee policija
Bacali blato na policijske aute, policajci ih kaznili na neobičan način
26.02.2021.
u 17:37
Mještani su također pozdravili ovakav način kažnjavanja te poručili kako bi takvo kažnjavanje bilo korisno uvesti i u neke druge 'zločine' ovog tipa
Pogledaj originalni članak

Tinejdžeri koji su na policijske automobile iz šale bacali blato, policajci su umjesto klasičnog kažnjavanja, odlučili sankcionirati na malo staromodniji način - tako što su morali te zaprljane automobile čistiti četkicom za zube.

Dvojica 16-godišnjaka iz Peterleeja u Ujedinjenom Kraljevstvu su, nakon što su bacila blato, pobjegla, no policajci su ih brzo uhvatili i ponudili im da te iste automobile očiste četkicom za zube, kako bi izbjegli novčanu kaznu i malo bolje razmislili o tome što su napravili.

- Posljedice bacanja stvari na aute koji su u pokretu mogu biti puno fatalnije nego što to ova dvojica shvaćaju, ali vjerujem da su imali sada vremena razmisliti o tome, rekla je policajka Emma Kay za Metro.co.uk.

I sami roditelji su bili oduševljeni ovim potezom policije, pa su čak i osigurali četkice za zube. Mještani su također pozdravili ovakav način kažnjavanja te poručili kako bi takvo kažnjavanje bilo korisno uvesti i u neke druge 'zločine' ovog tipa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AR
ares2020
18:42 26.02.2021.

Ha, ha, ha... pa u Hrvatskoj bi takvo što bilo proglašeno za diskriminaciju i uznemiravanje.