Viktora Gostiljca

Tijanin ubojica angažirao odvjetnika koji je branio Miloševića

Foto: Facebook
Tijanin ubojica angažirao odvjetnika koji je branio Miloševića
16.08.2014.
u 10:25
Đurića je do sada zastupao odvjetnik po službenoj dužnosti, a sada će ga braniti beogradski odvjetnik Gostiljac koji je bio u pravnom timu Slobodana Miloševića u Haagu
Pogledaj originalni članak

Dragan Đurić, koji se sumnjiči za ubojstvo 15-godišnje Tijane Jurić angažirao je novog odvjetnika, Viktora Gostiljca da ga zastupa tijekom postupka.

Đurića je do sada zastupao odvjetnik po službenoj dužnosti, a sada će ga braniti beogradski odvjetnik Gostiljac koji je bio u pravnom timu Slobodana Miloševića u Haagu, pišu Novosti.rs. Gostiljac je potvrdio informaciju te je dodao da se susreo s Đurićem u pritvoru.

- Susret je kratko trajao, bio je protokolaran i nismo pričali o slučaju - rekao je Gostiljac i dodao kako je Đurić s njim u kontakt stupio preko ljudi iz svog okruženja.

>> Monstrum koji je ubio Tijanu: Začepio sam joj usta da ne vrišti

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.