defile u čavoglavama

Thompson: Policija mi je dopustila da vozim motor bez kacige na glavi!

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Thompson
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Thompson
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Thompson
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Thompson
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Thompson
07.08.2014.
u 22:12
Ogorčen je na policiju što je izigrala dogovor i sada u javnost plasira informacije kako će ga kazniti sa 1500 kuna za vožnju motora bez kacige i 500 kuna što je provezao svoga sina kroz selo.
Pogledaj originalni članak

- Mene, a i sve ostale moje sumještane i prijatelje, koji su bili u organizaciji ovogodišnje proslave Oluje u Čavoglavama, iznenadila je vijest da me je policija kaznila što sam vozio Harley Davidson bez kacige na glavi - kaže Marko Perković Thompson koji nam se javio nakon što je vijest pročitao na portalima. Ističe da mu se danas nitko iz policije nije obratio i kazao da je kažnjen zbog nenošenja kacige dok je predvodio defile bajkera u Čavoglavama.

- Iznenađen sam tom kaznom jer dogovor nas, organizatora proslave u Čavoglavama, s načelnikom Policijske uprave Drniš Antom Čavčićem bio je drugačiji. On je dopustio, a svi policajci koji su bili u Čavoglavama znali su za dogovor da mi možemo na taj dan u Čavoglavama voziti motor bez kacige. Jer da nije postojao dogovor, policajci na terenu sigurno bi reagirali, a uostalom kolonu bajkera predvodio je policajac na motoru. Ponavljam, da usmeni dogovor nije postojao, policajac bi sigurno reagirao i ne bi dozvolio da se bez kacige vozim iza njega na motoru - ističe Marko Perković Thompson.

Ogorčen je na policiju što je izigrala dogovor i sada u javnost plasira informacije kako će ga kazniti sa 1500 kuna za vožnju motora bez kacige i 500 kuna što je provezao svoga sina kroz selo.

- Ne bježim od kazne i čim mi dođe, rado ću je platiti. Samo mi je žao što je policija izigrala dogovor i onda preko portala najavljuju kako će me kazniti - dodaje Thompson. Još je rekao da je od svih 11 godina, otkako se organizira narodna fešta u Čavoglavama, ove godine suradnja organizatora s policijom bila najgora.

- Nisu ispoštivali nijedan dogovor. Visoke uzvanike, poput biskupa Ivasa, policija je kroz gužvu trebala dopratiti s motorom, ali to nisu učinili - zaključuje Thompson.
 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 149

19
1995josip
22:31 07.08.2014.

Marko nemoj vjerovati komunistima , sa njima nema dogovora , još malo pa odlaze i previše štete su napravili Hrvatskom narodu .

RD
renato.dedic.9
22:46 07.08.2014.

Marko, sljedeci put trazi to na pismeno. Kakav usmeni dogovor. Rekla-Kazala.

Avatar Django
Django
22:57 07.08.2014.

E moj Marko, pa nisu kaznu izmislili policajci iz tvoje policijske stanice. S njima i se dogovorio i oni su dogovor poštovali. Kaznu ti je prišio prištavi omladinac koji čući negdje u polumraku, obasjan svjetlom monitora, koji je dobio zadatak da prouči sve fotografije koje je policija uslikala na proslavi i da pronađe bilo što. Kako nije bilo kapa, bedževa, grbova niti slova "U", jedino što je uspio pronaći je fotografija bez kacige. Jbg, kad nema ništa drugo, dobro je i to. On je svoju plaćicu zaradio.