IMA I OZLIJEĐENIH

Teška nesreća u Vukovaru: Frontalni sudar dva automobila, poginula jedna osoba

Foto: Branimir Bradarić
Foto: Branimir Bradarić
Foto: Branimir Bradarić
Foto: Branimir Bradarić
05.10.2022.
u 14:14
Vozačica automobila je završila u vukovarskoj bolnici dok je putnica u automobilu smrtno stradala
Pogledaj originalni članak

Danas se, nešto poslije 12 sati, u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo naselje dogodila prometna nesreća u kojoj je, prema još uvijek neslužbenim informacijama, smrtno stradala mlađa ženska osoba.

Nesreća se dogodila u Ulici Dvanaest hrvatskih redarstvenika i to odmah poslije križanja koje je napravljeno probijanjem dijela ulice kako bi se spojila sa tom državnom cestom.

Kako neslužbeno doznajemo do nesreće je došlo kada je vozačica osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka prešla preko linije te je tom prilikom došlo do direktnom udara u automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera. Ona se kretala iz smjera Borova sela prema Vukovaru i, kako tvrde očevici, obilazila više automobila.

Pri tome je došlo do direktnog udara u Caddy vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao trgovački putnik iz Zagreba. Vozačica automobila je završila u vukovarskoj bolnici dok je putnica u automobilu smrtno stradala. Ozljede je zadobio i vozač drugoga automobila.

Na mjestu nesreće su dva vatrogasna vozila kao i vozila hitne pomoći. Oglasila se i policija koja je potvrdila kako je u prometnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba navodeći kako će više informacija za javnost iznijeti poslije obavljenoga očevida. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.