neregistrirani auto s puknutom gumom

Teška nesreća u Udbini: Sletjeli s ceste i više puta se isprevrtali, poginuli vozač (27) i suputnica

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Teška nesreća u Udbini: Sletjeli s ceste i više puta se isprevrtali, poginuli vozač (27) i suputnica
10.10.2022.
u 11:31
Vozeći iz smjera Debelog Brda u smjeru Gospića, uslijed neprilagođene brzine vozač je izgubio nadzor te sletio s ceste, udario u prilazni most i automobilom se survao u odvodni kanal.
Pogledaj originalni članak

Dvoje Udbinjana u dobi od 27 i 48 godina poginulo je u nedjelju navečer u odvodnom kanalu u mjestu Bunić, u koji su sletjeli uz prevrtanje neregistriranog automobila s puknutom gumom, a vozaču je bila poništena vozačka dozvola. 

Gospićka Policijska uprava u ponedjeljak je izvijestila kako je 27-godišnjak bez dozvole iz Udbine vozio automobil bez registracijskih oznaka te s puknutom prednjom lijevom gumom.

Vozeći iz smjera Debelog Brda u smjeru Gospića, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor te sletio s ceste, udario u prilazni most i automobilom se survao u odvodni kanal.

U kanalu nije bilo vode, no automobil se više puta isprevrtao, pri čemu su na mjestu nesreće poginuli 27-godišnji vozač i njegova 48-godišnja putnica, također s područja Udbine.

DENIS DERK

Prometna nesreća u Dubokoj Ljutoj rastužila je vjernike i hrvatsku literarnu scenu

Među posljednjim su stihovima koje je fra Ivan napisao i stihovi “Ne vjeruj. Ako ti kažu da sam umro, ne vjeruj, posadi neven, neka se leptiri pretvaraju u njihovo sjeme. Ako ti kažu da sam umro, ne vjeruj, vjeruj oblacima što spremaju se kišu prosuti za zemlju, posadi slak u moj vrt, da mi duša mirno spava. Ako ti kažu da sam umro, ne vjeruj, pogledaj ptice što preko mora lete, kad se vrate znat ćeš. Ako ti kažu da sam umro, ne vjeruj, pogledaj maslačak tako se i ja ušutim u svojoj samoći. Ako ti kažu ne vjeruj”.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.