DAČIĆ U B. AIRESU:

'Tango, dobar provod, lijepe žene... Kao da pričam o Beogradu!'

Foto: Screenshot Youtube
Ivica Dačić
03.12.2014.
u 18:48
Snimka pomalo neobičnog govora brzo se proširila društvenim mrežama i portalima u Srbiji
Pogledaj originalni članak

Srpski premijer Ivica Dačić nedavno je bio u posjetu Argentini, a na YouTubeu se pojavila snimka njegovog "nadahnutog" govora koji je održao nakon primanja priznanja "počasni gost Grada Buenos Airesa". Snimka pomalo neobičnog govora brzo se proširila društvenim mrežama i portalima u Srbiji.

Dačić je ispričao anegdotu o utakmici između Njemačke i Argentine u finalu Svjetskog prvenstva. Rekao je kako je utakmicu gledao s veleposlanicima te dvije zemlje te kako je odmah rekao da će navijati za Argentinu.

– Nažalost, nisam vam mnogo pomogao – rekao je Dačić, što su okupljeni dočekali smijehom. Argentina je, podsjetimo, u finalu izgubila sa 1:0. Dačić je rekao i kako se osjeća vrlo ugodno u Buenos Airesu, naveo je niz argentinskih velikana kao što su Che Guevara i Diego Maradona te istaknuo kako srpski i argentinski narod imaju mnogo sličnosti.

– Tango, dobar provod, dobra zabava, dobro vino, lijepe žene... Kao da pričam o Beogradu! – rekao je Dačić, dodajući da se dvije metropole trebaju bratimiti, odnosno "posestrímiti".

 

>> Dačić napao hrvatske zastupnike na sastanku u EP-u

>> Srbijanski ministar Dačić: Srbiji je strateški cilj izlaz na more

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DU
Deleted user
20:21 03.12.2014.

Tanko, dobar provod...i bankrot, baš kao i kod njih

Avatar imotska115
imotska115
04:49 04.12.2014.

Kaj ide trazit Pavelica u Argentinu, kolio znam on je umro u Spanjolskoj, i pokopan u Madridu.

NO
nomino
20:49 03.12.2014.

Dacic je najpopularniji politicar u Hrvatskoj, cude me ovi negativni komentari!